Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Beleszerettem Az Életbe

» 2.rész «

Beleszerettemazeletbe · 1 éve
...de hírtelen kiugrik elém egy fiú, félre rántom a kormányt, szemből jön egy autó. Elestem. A motor pedig rám esett. Csak ez hiányzott, oda fut hozzám a fiú.
- jól vagy?? - kérdi hatalmas szemekkel
- ja persze. Azért fekszek itt  motorral a lábamon, mert nincs jobb dolgom bazdmeg. - a fiú unottanrám néz majd kezet nyújt - kösz megy egyedül is. Legkozelebb ne okozz balesetet na azzal megmentened a világot. - utalok a Superman felíratú felsőjére.
A fiú végül feladja és elindul. Pöpec tiszta sár lettem. Lassan megpróbálok felállni de rá kell jönnöm a lábam túlságosan fáj hogy haza tudjak egyből sétálni. A motort magam mellé állítva felültem rá. Nem indul. Fantasztikus. Akkor ezt is szerelhetem meg. Az a fiú ismét oda jön hozzám, megfogja a kormányt és elkezd tolni. 
- melyik házban laksz? - válasz nélkül rámutatok az utca szélén álló emeletes házra. A fiú bólint és arra felé tolja a motort amin én ülök. 
- Sean vagyok, és te?
- Tina. 
A fiú rámmosolyog majd megáll a házunk előtt és elmegy. A bokám rettenetesen fáj de erőt veszek magamon, elvégre boxoló vagyok nem? Ráadásul a női boxolók között is az egyik legjobb. Egy kis boka fájás nem gyengíthet le. Bemegyek az ajtón, apán jön felém. A szemem egyből kiszurja a whisky-s üveget a kezében. Apám részeg. Mi a jó Isten történt megint? 
Apám cikkcakkban jön felém ordít valamit de egy szót sem értek. Felém indul a szabad keze, egy gyors mozdulattal lehajolok a keze elől és odaszaladok a kistestvéremhez. Brandon orrából ömlik a vér, a szeme be van duzzadva. Felkapom az ölembe, nem is törödve a bokafájdalmammal felszaladok az emeletre az öcsémmel a kezemben. Leteszem az ágyamra, elállítóm az orra vérét. Majd magamhoz ölelem.
- apu bántott Brandon? - Brandon némán bólogat.
Mi történt az apámmal? Ő nem ilyen. Brandon elaludt a kezemben, leteszem az ágyamra, jól betakarom es halkan lemegyek apámhoz. Megálltam a fürdő ajtajában mikor megláttam apám. A földön ül, iszik és közben sír. Soha nem láttam még sírni őt. A szememben mindig erős ember volt, de most, most nem az az erős ember aki eddig volt, most egy gyenge férfit látok magam előtt. Bemegyek, letérdelek melle. A keze elindul felém de kivédem az ütést.
- apu mi történt? Te nem ilyen vagy!
- anyád...- mi történt anyával? Apa újra sírni kezd. - autóbalesete volt...
- mi?? Akkor gyere azonnal menjünk be hozzá! - ugrok fel és indulok az ajtöfelé de aztán észreveszem, hogy apám nem követi a példám.
- meghalt Ti... - térdre esek. Az anyám halott? Mi történik az életemmel? 
Egy könnycseppem leesik a padlóra de több már nem hull. Nem gyengülhetek el, nem szabad. A kezem ökölbe szorítom majd felállok. 
A telefonom, a kocsikulcsot és a dzsekim felkapva feltépem az ajtót majd becsapom magam után. Fáj a bokám de nem veszek róla tudomást. Beszállok a kocsimba, beindítom a motort és kitolatok az udvarból. Ahogy kikanyarodom csikorognak a gumik. Egy valami jár a fejemben: GÁZT!......
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Beleszerettemazeletbe
Tina: 18 éves. Imád motorozni, boxolni és szerelni is.